Hola!

Des de la Unió de Consells Esportius, s’ha impulsat la creació d’uns guardons, als quals us convidem a participar-hi a través d’una votació.

Des dels Consells Esportius de Catalunya ens enorgullim d’ajudar a formar a persones i ciutadans, fins i tot, abans que a esportistes. Al llarg dels darrers anys hem insistit encara més en aquest fet donant una major presència als valors personals i socials en els esdeveniments que organitzem. Malauradament, sovint els exemples de solidaritat, companyonia o integració que es donen a les nostres activitats esportives no tenen la visibilitat que sí que obtenen els resultats esportius en forma de marcadors o classificacions.

Amb l’objectiu de realitzar un reconeixement públic i posar en valor les actituds positives i de compromís social en la pràctica de l’esport, els Consells Esportius de Catalunya hem creat els Guardons VEC- Valors, Esport i Ciutadania.  Aquestes distincions tenen per objecte reconèixer anualment a persones i entitats per la seva contribució a la democratització de l’esport a través de la promoció de la pràctica esportiva, de l’esport en edat escolar i l’esport popular, a l’abast de tothom.

Els guardons volen, també, donar visibilitat a les actituds positives en la pràctica de l’esport que impulsin els hàbits saludables, la inclusió, la no discriminació, la igualtat d’oportunitats i el foment dels valors de responsabilitat social i responsabilitat comunitària.

En total seran 48 els guardons que s’atorgaran en les següent categories:

 

  • Categoria: Consells Esportius, 45 guardons  corresponents  a cadascun dels Consells Esportius per una persona o entitat que designi cada consell.

 

*És en aquesta categoria en la qual us demanem la vostra participació a través del vot *

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflv_XtQ7QiTHz7rXkw84-FI6AxkPJWyBXdJNjmRYKwaTRhpw/viewform?c=0&w=1

 

 

  • Categoria nacional individual
  • Categoria nacional col·lectius
  • Categoria internacional

 

EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES PER LA NOSTRA COMARCA, SERÀ EL 27 DE SETEMBRE

 

Per aquest motiu us vull convidar a proposar les candidatures que en creieu mereixedores.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.