NOTA PREMSA
Diumenge dia 19 es va celebrar la Duatló escolar, amb celebració d’aniversari de la desena edició d’aquest esdeveniment, i que va tenir lloc a Berga. Una cinquantena de participants, repartits en les 7 curses diferents, van combinar les dues disciplines (cursa a peu i bicicleta).
Excepte els més menuts de P3, P4 i P5, tots els participants van haver de fer dues transicions, que és on rau l’essència d’aquesta prova combinada. Des dels més grans de la categoria infantil i aleví que van fer 1500 metres corrents, 3000 m en bicicleta i els 1000 m finals corrents, fins als de P3 que van fer 200 m corrents i 200 m en bicicleta. La prova no era competitiva i tots els participants van rebre una medalla i una aigua.
La prova es va realitzar dins les activitats programades de la Marató de TV3, enguany destinada a les malalties infeccioses, i es van recaptar 195 € de les inscripcions i aportacions voluntàries dels pares i esportistes.
L’esdeveniment ha estat organitzat conjuntament pel Club Triatló Berga, el Consell Esportiu del Berguedà i, amb el suport de l’ajuntament de Berga.

Més fotos:http://www.triatloberga.cat/galeria-x-duatlo-escolar/
La propera activitat serà el cros escolar a Vilada el diumenge 26 de Novembre.