IMG_20160117_112638

Una seixantena de nens i nenes, acompanyats per pares i mares han participat aquest diumenge a la cursa d’orientació a Casserres. Amb fred rigorós però amb un bon sol, els participants han disfrutat dels tres circuits en funció de la seva categoria (d’entre 300 i 1700 metres) així com molts han realitzat el següent recorregut. La flexibilitat a l’hora de participar-hi fa que els assistents s’hi sentin a gust i que l’activitat tingui un caràcter lúdic i festiu, així que es va desenvolupar molt satisfactòriament, ja que tothom la va poder realitzar en funció de les seves capacitats i els circuits es podien fer en grup, en parelles, amb el gos o bé en solitari. Tots els participants van rebre un refresc, una medalla i un pica-pica. Aquest esdeveniment ha estat organitzat conjuntament pel consell esportiu del Berguedà, el Club Orientació Berguedà i el suport i col•laboració de l’ajuntament de Casserres.
Paral•lelament, el Club Orientació Berguedà també ha disputat la cursa per a adults i joves més iniciats, en què s’hi han presentat gairebé 240 persones. Entre les dues curses s’han recaptat 1764€ que aniran destinats a la recaptació de la Marató de TV3. Enguany el club celebra el seu desè aniversari amb 10 curses, dins el marc de la Lliga Berguedà. Més informació a www.cob.orientacio.org