El bon temps que va fer diumenge va acompanyar el tercer cros escolar de la temporada que es va fer la vila de Bagà, enguany amb canvi de circuit, ubicat al nucli de Terradelles. Tot i amb la poca assistència, els 32 corredors que van participar en la cursa, i van cobrir les distàncies d’entre els 200 i 1800 metres. Les categories anaven des dels més grans amb la categoria aleví fins als de P3. Tothom va tenir una medalla en reconeixement a la participació, una aigua i un esmorzar per tots els assistents oferit per l’ajuntament. Es va comptar amb la presència de l’alcalde el Sr. Nicolas Viso i del regidor d’esports el Sr. Sergi Méndez.
El cros, organitzat pel Consell Esportiu del Berguedà va comptar amb la col•laboració dels Amics de l’Atletisme de Bagà i l’ajuntament.
Després de l’aturada de setmana santa, reprendrem la temporada amb el cros de La Pobla de Lillet, les trobades d’escacs i tennis taula, les pedalades i la Mini Berga-Rasos-Puigventós. Més informació i inscripcions a www.cebergueda.catIMG_20160313_111205 Resultats cros Bagà