Berga va acollir per primer cop la VIII Duatló escolar, amb èxit i augmentant la participació d’edicions anteriors. Els 58 participants, repartits en les 9 curses diferents, van combinar les dues disciplines (cursa a peu i bicicleta).

Excepte els més menuts de P3, P4 i P5, tots els participants van haver de fer dues transicions, que és on rau essència d’aquesta prova combinada. Des de els més grans de la categoria aleví (5è i 6è de primària) que van fer 1000 metres corrents, 4000 m en bicicleta i els 500 m finals corrents, fins als de P3 que van fer 200 m corrents i 200 m en bicicleta. La prova no era competitiva i tots els participants van rebre una medalla i una aigua.

La prova es va realitzar dins les activitats programades de la Marató de TV3, enguany destinada a la diabetis i la obesitat, i es van recaptar 192 € de les inscripcions i aportacions voluntàries dels pares i esportistes.

L’esdeveniment ha estat organitzat conjuntament pel Club Triatló Berga, el Consell Esportiu del Berguedà i, amb el suport de l’ajuntament de Berga.
La propera activitat serà la Cursa Nocturna del dia 12 de Desembre, a la plaça Sant Pere, també en benefici de la Marató de TV3.