Enguany, el pla de Puigventós ha estat l’escenari de “La Mini”, el format escolar de la cursa de muntanya Berga-Rasos-Berga. El sol, la fresca i l’ambient familiar van acompanyar la seixantena de participants en els diferents traçats, d’entre 250 i 2000 metres i amb desnivells adaptats a cada categoria. Tots els joves corredors van rebre una medalla i una bossa d’obsequis amb un mocador per al coll, una aigua, patates i ” truitetes” de blat. La cursa de muntanya va finalitzar amb la festiva volta d’honor on tots els assistents: canalla, mares i pares, avis, mascotes, acompanyants i organitzadors recorren una volta al circuit.

Aquesta prova està organitzada conjuntament amb el Club Esquí Berguedà i el Consell Esportiu del Berguedà, i amb la col·laboració dels ajuntaments de Berga i Castellar del Riu, l’empresa Liven i la Masia de Puigventós.