Dissabte passat, conjuntament amb la cursa i caminada a Queralt, es va celebrar la cursa escolar pel nucli antic de Berga. A l’acollidora plaça Sant Pere els 80 participants de les curses escolars van recórrer les distàncies d’entre 300 i 1800 metres. El recorregut sortia de la Plaça de Sant Pere (Sortida) , passant per la Plaça Dr. Saló – carrer Balmes – carrer de la Muralla – carrer de l’Harmonia – carrer Buxadé – Plaça de Sant Perer (Arribada) . Com cada any aquesta cursa sempre va acompanyada d’ un caràcter nadalenc i solidari, ja que la finalitat de l’esdeveniment és recaptar fons per la marató de TV3 d’enguany i que va destinada a la investigació de les malalties infeccioses. Les aportacions dels participants i acompanyants van fer que es recaptessin 751,34  euros. A tots els participants se’ls va entregar una medalla i una bossa de gormanderies.
L’organització de la cursa, a càrrec dels Mountain Runners i el Consell Esportiu del Berguedà va comptar amb la col·laboració de l’ajuntament de Berga.
Les properes activitats del consell, ja al mes de gener: el 14/01/2018 el darrer cros de Bagà a Terradelles  i el dia 21 amb un torneig d’escacs.